Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твБез диалог няма как да

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твБез диалог няма как да
Коментари Харесай

Милен Велчев: Николай Василев е един от най-реформаторските политици, които познавам

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Без разговор няма по какъв начин да се мине. Слави Трифонов еднолично без никакви диалози с другите партии уточни кабинет. Това значи, че оттук-нататък той би трябвало да е доста, но доста диалогичен в Народното събрание, с цел да получи поддръжка по политиките, които счита да води.

Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Пламен Панайотов.

 Николай Василев е един от най-реформаторския човек и политик, който аз персонално познавам. Проверките, които стартира служебното държавно управление би трябвало да бъдат приключени, само че не считам, че те ще са главния фокус на работа на това държавно управление, разяснява Милен Велчев. 

И тримата сътрудници, които Трифонов е показал, аз ги познавам и мога да ви уверя, че са извънредно енергични и постоянно се хвърлят в дела, които са потребни за страната. Те са се потвърдили освен пред мен и господин Велчев, а пред цялото общество. Но с цел да могат те да осъществят капацитета си, имат потребност от поддръжка освен от Има Такъв Народ, само че и от целия парламент и обществото, разяснява Панайотов. 

Тези хора могат да бъдат потребни, тъй като към този момент са били във властта и никой в никакъв случай не ги е обвинил в недобросъвестност, в неверни стъпки, в нечестни дейности. Според мен няма по-добър метод да си сигурен, че работиш с неопетнени хора, добави Велчев. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР